Τα Μικρασιάτικα του 2020 την περίοδο της πανδημίας

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει από την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού φέτος οι κεντρικές εκδηλώσεις Μικρασιάτικα 2020 δεν πραγματοποιήθηκαν στην Πλ. Ελευθερίας..!

Ωστόσο η διοίκηση του Συνδέσμου μας διατηρώντας την παράδοση που κληρονομήσαμε αποφάσισε και πραγματοποίησε μικρές λαϊκές γιορτές στα τετράγωνα των Προσφυγικών παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι:

Την Παρασκευή 4-9-2020  στον πρώτο συνοικισμό θα γίνει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι από το λαϊκό τμήμα του Συνδέσμου πλαισιωμένο με το χορευτικό τμήμα και χοροί Μικράς Ασίας , το παραδοσιακό τμήμα του Παμμικρασιατικού με χοροδιδάσκαλο τον Δημήτρη Αναγνώστου και με το χορευτικό τμήμα «Ελλήνων χορός» με χοροδιδάσκαλο τον Βαγγέλη Χαχόπουλο…!

Το Σάββατο 5-9-2020 στον δεύτερο συνοικισμό  αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι απο το λαϊκό τμήμα του Συνδέσμου πλαισιωμένο απο το χορευτικό τμήμα και χοροί Μικράς Ασίας απο το παραδοσιακό τμήμα του Παμμικρασιατικού με χοροδιδάσκαλο τον Δημήτρη Αναγνώστου και το χορευτικό τμήμα <Ελλήνων χορός> με χοροδιδάσκαλο τον Βαγγέλη Χαχόπουλο.

Με την δημιουργία μικρών χορευτικών σχημάτων, βγαλμένα μέσα από τα χορευτικά και μουσικά τμήματα του Παμμικρασιατικού και με την συνοδεία της ρεμπέτικης ορχήστρας, βρεθήκαμε μέσα από τις φτωχογειτονιές “στα τετράγωνα”, δίπλα στους ανθρώπους εκείνους που τον διατηρούν ζωντανό και  πρωτοπόρο, συμπαραστάτη στους απογόνους των προσφύγων της μικρασιατικής καταστροφής και τους λοιπούς κατοίκους των προσφυγικών συνοικισμών..!

Ετικέτες .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση