Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή δίωξη των φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμός Πατρών και Περιχώρων καταγγέλλει την πρωτοφανή δίωξη των φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, και συγκεκριμένα του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Φοιτητικού Συλλόγου, επειδή υπερασπίστηκαν τις συλλογικές αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου τους στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις για το έγκλημα στα Τέμπη!

Με πρωτοφανή και απαράδεκτο τρόπο ο πρόεδρος του συγκεκριμένου Τμήματος προχωρά σε διώξεις πρωτοπόρων φοιτητών αξιοποιώντας όλο το αντιδραστικό νομικό πλαίσιο της κυβέρνησης.

Σε αυτή την προκλητική και ντροπιαστική ενέργεια, τεράστιες ευθύνες έχει και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών. Αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας μέσα στις σχολές, στήνουν πειθαρχικά συμβούλια!

Αποδεικνύεται με την ενέργεια αυτή, του προέδρου του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, ότι ο νέος νόμος πλαίσιο, οι πειθαρχικές διώξεις, δεν έρχονται να αντιμετωπίσουν την “ανομία” στα πανεπιστήμια όπως δήθεν επικαλούνται, αλλά να χτυπήσουν τα δικαιώματα των φοιτητών, τη συλλογική διεκδίκηση και να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου!

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμός Πατρών και Περιχώρων, με απόφασή του Διοικητικού του Συμβουλίου, εκφράζει την αλληλεγγύη του  στους εκλεγμένους συνδικαλιστές φοιτητές που διώκονται γιατί μπήκαν μπροστά μαζί με εκατοντάδες άλλους συμφοιτητές τους στη μάχη για την υλοποίηση των αποφάσεων της Γενικής τους Συνέλευσης, γιατί πρωτοστάτησαν ώστε ο φοιτητικός τους σύλλογος να πάρει μαχητικά μέρος στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις ενάντια στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, δίπλα στους χιλιάδες εργαζόμενους και τα σωματεία τους, στους χιλιάδες μαθητές.

Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης και δίωξης των συνδικαλιστών φοιτητών που υλοποίησαν τις αποφάσεις της Γενικής τους Συνέλευσής για το έγκλημα στα Τέμπη..!

Ετικέτες , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.