Μουσικο Εργαστηρι

Ξεκίνησε το 2013. Αποτελείται από μουσικούς και τραγουδιστές που έχουν την φιλοδοξία, να φέρουν την ερασιτεχνική δημιουργία στο προσκήνιο. Επιθυμεί να πορευθεί στο χώρο της καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας αντλώντας δύναμη και πίστη από τις παραδόσεις των αγώνων του πολιτιστικού μας κινήματος.

Το Μουσικό Εργαστήρι είναι ανοιχτό σε όλους τους ερασιτέχνες δημιουργούς. Δεν μας περισσεύει κανείς. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολός.

Είναι μια ελπιδοφόρα πολιτιστική «αντεπίθεση» στην εμπορευματοποίηση του πολιτισμού και στην ισοπέδωση της πολιτιστικής πολυμορφίας που επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μέσα στο αποπνικτικό τέλμα που μας κυκλώνει Αγωνιζόμαστε Τραγουδάμε. Αρνούμαστε τις κυρίαρχες επιλογές των πολυεθνικών, της μόδας και των Μ.Μ.Ε.

Αναδεικνύουμε το λαϊκό πολιτισμό και τις αξίες του, ενώνουμε τις προσπάθειες μας, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες του λαού μας, τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του.

Η τέχνη μας παίρνει μέρος στην άγρια ταξική αντιπαράθεση που εξελίσσεται, παίρνει θέση στο πλευρό των «κολασμένων», των αδικημένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Βάζουμε κι εμείς το μικρό μας λιθαράκι, στην δημιουργία μιας κοινωνίας, όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και το χαμόγελο θα ανθεί μόνιμα στο πρόσωπό τους

 

Συναυλιες

2013  Η Ποιηση στο Ελληνικο Τραγουδι

2014  Τα Τραγουδια του Λαου μου

2015  Οι Λαοι Τραγουδουν

2016  Με την Δυναμη του Λογου

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.