Ξεκίνησαν σήμερα τα τεστ ανίχνευσης για φορείς του Κορωνοϊού στη Πάτρα

Ξεκίνησαν σήμερα τα rapid tests και στην Πάτρα, με τις πρώτες εικόνες να αποτυπώνουν ότι οι Πατρινοί δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να μάθουν αν έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στις πλατείες όπου γίνονται τα τεστ και περιμένουν υπομονετικά στην ουρά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
 Τα τεστ αυτά πραγματοποιήθηκαν  σε ανοικτούς δημόσιους χώρους και σε κεντρικά σημεία της πόλης από τον ΕΟΔΥ σε συνεννόηση με την 6η ΥΠΕ Πατρών και τη συνεργασία του δήμου Πατρέων.

Σήμερα Πέμπτη 29-10-2020, στη Πλατεία Ελευθερίας, ο Δήμος μετέφερε τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο οποίος με την συνδρομή του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων τοποθετήθηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν τα rapid test. 

Τα μέλή του Δ.Σ παρέμειναν στον χώρο για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την επιτυχή διεξαγωγή της διαδικασίας, μέχρι την λήξη της.

Η διεξαγωγή των τεστ ξεκίνησε στις 10:00 πμ και ολοκληρώθηκε στις 3:00 μμ. Έγιναν τεστ σε 185 συμπολίτες μας και δεν βρέθηκε κανένας θετικός. 

Κατα την διάρκεια του εγχειρήματος, παρευρέθη ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη.

Η διαδικασία των τεστ θα επαναληφθεί και αύριο Παρασκευή 30-10-2020

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση